top of page

Reunión Regional AMPAC

Público·221 Miembros

Korabi Peshkopi Besa Kavajë transmetim i drejtpërdrejtë 2022 6 dhjetor 2023 Online


Korabi Peshkopi transmetim i drej2022 00:00 Kamez KS Kastrioti – KF Add comApolonia Fier · Besa Kavajë · Devolli · Egnatia Rrogozhinë · Elbasani ... Lexo më ...


00 REF-17408-01-19-2022 45492 "Blerjen Nafte per nevoja te Bashkise Lezhe". 37 054 956. 00 REF-17696-01-24-2022 45462 Blerje Karburant Diezel REF-17241-01-17-2022 51368 Minikontrata 1 Blerje e matësave të ujit dhe rakorderive plotësuese të tyre për nevajat e shoqërisë. REF-13277-11-26-2021 (Minikontrata 1) 44608 Loti II: "Mirëmbajtje dhe riparime të kanalit ujitës Balëz e Poshtme" 1 154 093. Korabi Peshkopi - Besa Kavaje, 6 December 2023, 10 orë më parë — Korabi Peshkopi - Besa Kavaje, 6 December 2023, 12:00, Albanian Cup, season 2022 - 2023. Head to head statistics, odds, last league matches ... 00 48233 Sistemim i rrugeve te brendshme Naraç 23 403 987. 00 29-09-2022 REF-43645-09-28-2022 48064 Rikonstruksion i Çerdhes Patos me hapësirat përreth. " 13 735 075. 00 14-09-2022 REF-41416-09-13-2022 49570 Rikonstruksion rrugesh ne Cerrik dhe Malasej 49 833 666. 00 20-10-2022 REF-46676-10-19-2022 50166 Loti 1: ”Blerje Benzinë pa plumb" 7 305 750. 00 REF-50074-11-15-2022 50254 Përforcimi i Skarpatës së Rrugës “Gjokaj” me mur B/A 4 568 005. 00 24-11-2022 REF-51074-11-23-2022 50023 “Sistemi elektronik për mbledhjen dhe menaxhimin e informacionit për fermerët në hapësirën territoriale të Bashkisë Tiranë” 16 666 661. 00 REF-48177-11-01-2022 50284 24 999 990. 00 13-09-2022 REF-41318-09-12-2022 52023 Kolaudimi i punimeve për objektin: “Ndërhyrje për reduktimin e riskut nga fatkeqësitë natyrore dhe mbrojtjen civile 637 527. (SOT>>) Laçi Kastrioti_Kruje shiko live 29 maj 2023 Tues 28 maj 2023 — (TV DREJTPËRDREJT) Tomori Korabi Peshkopi 2022 23/05[Transmetim i drejtpërdrejtë! ] Kavajë · Devolli · Egnatia Rrogozhinë · Elbasani ... Korabi Peshkopi vs Besa Kavajë live score, H2H and lineups Korabi Peshkopi is going head to head with Besa Kavajë starting on 6 Dec 2023 at 12:00 UTC . The match is a part of the Kupa e Shqiperise. 00 REF-59059-05-27-2020 33814 Sherbim Printim Fatura Uji 4 773 809. 00 REF-58804-05-22-2020 31878 Blerje artikuj Ushqimore, Bashkia Puke 2 081 801. 00 REF-51842-02-27-2020 32982 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore REF-54206-03-12-2020 33041 Karburant per Automjete 6 323 189. 00 REF-54919-03-25-2020 33131 Blerje vajra minerale dhe graso per motorre dhe komponente mekanik, antifrize, AD BLU 4 948 050. 00 REF-55996-04-10-2020 33553 Avolzhim e riparim elektromotorresh 1 855 000. 00 REF-56706-04-23-2020 33587 Loti I- Blerje Fruta Perime 392 167. 00 REF-56950-04-28-2020 31849 Ndricimi i Qytetit me Sistemin LED 33 333 160. 00 REF-51344-02-24-2020 31881 Ruajtja dhe Siguria Fizike me Roje Private dhe Shoqerimi I Vlerave Monetare per UKT sh. a 596 310 000. Besa Kavajë KF Sopoti transmetim i drejtpërdrejtë 2022 18 te 17 tet 2023 — Besa Kavajë KF Sopoti transmetim i drejtpërdrejtë 2022 18 tetor 2023 TV 23 maj 2023 — (TRANSMETIM###) Tomori Korabi Peshkopi drejtpërdrejt ... [[[SHIKO ONLINE**]'''']] Erzeni Korabi Peshkopi shiko live 0 4 qer 2023 — (TRANSMETIM###) Tomori Korabi Peshkopi drejtpërdrejt xscores. [Sot@@] Teuta Durrës Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 2022Please use an email ... 00 REF-44646-10-06-2022 48106 Blerje materiale pastrimi dhe detergjente, Bashkia Kurbin 2 416 667. 00 REF-41724-09-14-2022 48155 “Rikonstruksioni i shkollës 9-vjecare “5 Dëshmorët+kopësht, Suk1, ambjete sportive dhe ndërtim i palestrës” 78 583 225. 00 23-08-2022 REF-39373-08-19-2022 48281 Sistemim, Asfaltim Rrugeve Hashnjet Hakeve dhe Tafeve, NJA Berxull, Bashkia Vore 89 875 959. 00 REF-40342-08-31-2022 49535 Rikonstruksion i stacionit te pompave dhe lidhjet e abonenteve ne Ksamil Sh. A Ujësjellës Kanalizime Sarandë 45 243 244. Besa Kavaje - Korabi Peshkopi, 26.09.2022 - H2H stats Albanian Cup: Besa Kavaje - Korabi Peshkopi. Find the Besa Kavaje v Korabi Peshkopi head-to-head record, latest results, odds comparison and Albanian Cup ...


Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo! Puedes conectarte con otro...

Miembros

bottom of page